Ne Beşiktaş ne de Trabzonspor… Ahmet Sagat imzayı atıyor!

Geçen sezon TFF 1. Lig’de attığı 17 golle gol kralı olan Menemenspor’un başarılı santrforu Ahmet Sagat, yeni sezonda kariyerine Spor Toto Süper Lig’de devam etmeye hazırlanıyor. 

SPOR 26.06.2022, 08:53 27.06.2022, 09:13
Ne Beşiktaş ne de Trabzonspor… Ahmet Sagat imzayı atıyor!

Takımı Menemenspor küme düşmesine rağmen geçen sezon kaydettiği 17 golle dikkatleri üzerine çeken Ahmet Sagat’ın adı uzun süredir Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılıyordu. Spor Toto Süper Lig’in birçok önemli kulübünü peşine takan Ahmet Sagat, bu konuda son kararını verdi. 

Giresunspor ile prensip anlaşmasına vardı

Edinilen bilgiye göre Giresunspor, TFF 1. Lig’in gol kralı Ahmet Sagat ile prensip anlaşmasına vardı. 26 yaşındaki golcünün kısa süre içerisinde Giresun’a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Menemenspor ise Ahmet Sagat’tan gelecek olan bonservis bedeli ile yeni sezonun planlamasını yapacak. 

Geçen sezon 36 maçta 17 gol attı

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 600 bin avro olan Ahmet Sagat, futbola Almanya’da başladı. Aynı zamanda Alman vatandaşı da olan deneyimli golcü, TeBe Berlin, Berliner AK, RW Koblenz gibi takımlarda forma giydi. Ardından geçen sene Menemenspor’a transfer olan Sagat, sarı-lacivertli forma ile büyük bir ivme yakaladı. 36 maçta 17 gol atarak ligin gol kralı olan golcü futbolcu, takımının küme düşmesine ise engel olamadı. Ahmet Sagat’ın ismi uzun süredir Spor Toto Süper Lig’in birçok kulübüyle anılıyordu. 

Yorumlar (0)