NBA'de kavga çıktı!

NBA'de Philadelphia-Minnesota arasında oynanan karşılaşmada olay çıktı. İki basketbolcu sahadan atılırken, basketbolculardan birisinin annesi tribünden kavga karşısında sessizliğini koruyamadı.

SPOR 31.10.2019, 09:04 31.10.2019, 09:16
NBA'de kavga çıktı!

Philadelphia 76ers ve Minnesota Timberwolves arasındaki mücadelede birden bir kavga ortaya çıktı. Karşılaşmanın 3. çeyreğindeki bir pozisyon ardından başlayan olayda Joel Embiid ve Karl Antony Towns'ı, takım arkadaşları ve güvenlik güçleri oldukça zor bir şekilde sakinleştirdi.

Olayın öncesinde 'laf atma' tartışması yapan bu iki baketbolcunun olayında Embiid'in parmağını Towns'ın gözüne soktuğu görüldü. Görüntüleri inceleyen hakmeler karşılaşmadan iki basketbolcuyuda attı. Alacakları cezanın bu hafta açıklanacağı tahmin ediliyor.

Karşılaşmanın ardından sosyal medya üzerinden Embiid, "Ben aslanlar arasında büyütüldüm, bu akşam bana bir kedi saldırdı" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Sixers oyuncusu, olay hakkında basın toplantıısnda "Ortada bir şey yokken, bir anda oldu. İşler benim istediğim gibi gidiyordu. Bilmiyorum, sanırım son pozisyonda, top kaybetmelerine neden olduk, kollarımız birbirine takılmış haldeydi. Bir baktım beni tutuyordu, birbirimizi tutuyorduk. Ama bu basketbol. Bu benim iyi olduğum şey. İnsanların kafasının içine girmeyi seviyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.

Towns da kavga hakkında çok fazla konuşmayarak sadece 'rekabetçi bir maç oldu' dedi.

Karşılaşma bitiminde Embiid'in Sixers taraftarlarını selamladığı ve coşturduğu gözlerden kaçmadı.

Kavga esnasında Towns'ın annesinin Embiid'e göstermiş olduğu tepkide ekranlarda yer aldı.

Philadelphia 76ers ile ilgili görsel sonucu

Tartışmalı geçen karşılaşmada  Philadelphia, Minnesota'yı 117-95 yenilgiye uğrattı. Philadelphia, bu galibiyetle 4-0'lık seriyle devam etti. Kavga yapan basketbolculardan Embiid 19 sayı, 5 ribaunt(20 dakika); KAT ise 13 sayı 6 ribaunt(23 dakika) ile oynadı.


 

Yorumlar (0)