Napoli Başkanı, Kim Min-Jae hakkında konuştu: Az kaldı

Napoli Başkanı De Laurentiis, Kim Min-Jae transferi konusunda detayları paylaşarak, sürecin yakında tamamlanacağını belirtti. 

SPOR 24.07.2022, 08:50 25.07.2022, 09:17
Napoli Başkanı, Kim Min-Jae hakkında konuştu: Az kaldı

İlk olarak Fransız kulübü Rennes ile anlaşma noktasına gelen, ardından İtalya’nın köklü kulübü Napoli ile görüşmeye başlayan Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Kim Min-Jae, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Transfer döneminin başından bu yana birçok teklif alan başarılı stoperin 2022-2023 sezonunda Napoli forması giymesi bekleniyor. 

“Bu transferi kısa bir süre içerisinde noktalamak istiyoruz”

Kim Min-Jae transferindeki son durum hakkında konuşan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, “Kim Min-Jae uzun süredir takip ettiğimiz ve çok beğendiğimiz bir futbolcu. Az kaldı diyebilirim. Bu transferi kısa bir süre içerisinde noktalamak istiyoruz. Bazı görüşmelerimiz devam ediyor, ele alınması gereken farklı detaylar var. Kim Min-Jae gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza katmayı çok isterim” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe 3 milyon avroya almıştı

Napoli’nin Kim Min-Jae ile büyük oranda anlaştığı iddia edilirken, İtalyan ekibinin Fenerbahçe’ye 19.5 milyon avro ödeyeceği bildirildi. Kısa süre içerisinde İtalya’ya gidecek olan Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra yeni kulübü ile resmi sözleşme imzalayacak. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon avro olan Kim Min-Jae, geçen sezon Fenerbahçe’ye 3 milyon avro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. 

Yorumlar (0)