Mustafa Denizli’siz Altay’ın yeni teknik direktörü belli oldu 

Mustafa Denizli ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Altay’a sezon sonuna kadar Mert Nobre’nin yöneticilik yapacağı öğrenildi. Mustafa Denizli görevde iken Mert Nobre ile “yardımcı antrenörlük” sözleşmesi imzalanmıştı. 

SPOR 16.01.2022, 09:43 17.01.2022, 09:04
Mustafa Denizli’siz Altay’ın yeni teknik direktörü belli oldu 

Mustafa Denizli ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran İzmir’in köklü takımlarından Altay, sezon sonuna kadar Mert Nobre ile anlaşmaya vardı. Denizli’nin görevde olduğu sırada Mert Nobre ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaşma sağlandığı biliniyor. 

Kulüp, Nobre’yi basına duyurdu 

Altay Spor Kulübü, Mert Nobre’nin sezon sonuna kadar takımın başında olacağını şu sözlerle duyurdu: “Profesyonel futbol takımımız, Süper Lig’in kalan bölümündeki çalışmalarını, sezon başından bu yana oyuncularımızı en iyi tanıyan teknik direktör Mert Nobre ile sürdürecektir.” 



Yönetim, iki adayla da anlaşamadı 

Mustafa Denizli ile yollar ayrıldıktan sonra Altay Spor Kulübü, teknik direktör arayışına girmiş ve Yalçın Koşukavak ile Çağdaş Atan’a teklif götürmüştü. Ancak bu isimlerle anlaşma sağlanamadı. Takım, ligin ve sezonun başından bu yana takımdaki görevini yürüten Mert Nobre’ye emanet edildi. 

Nobre’nin sınavları büyük olacak 

Altay’ın yeni teknik direktörü Nobre, ilk sınavını iç sahada Alanyaspor’a karşı verecek. Mustafa Denizli’den daha önce de Hatayspor ve Akhisarspor’da yardımcı antrenörlük yapan Nobre, Gençlerbirliği’nde ise teknik direktör olarak yer almıştı. 

Yorumlar (0)