Mustafa Denizli'den TFF'ye Milli Takım sitemi: Kaliteli bir Türk hoca bulamadılar

Milli Takım'ın Alman bir hocayla anlaşmasına eleştirilerde bulunan Mustafa Denizli, "Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ın başına geçecek kalitede bir Türk teknik adam bulamadı." açıklamasını yaptı.

SPOR 18.09.2021, 13:02
Mustafa Denizli'den TFF'ye Milli Takım sitemi: Kaliteli bir Türk hoca bulamadılar

Şenol Güneş’in A Milli Takım'dan ayrılmasından sonra, takımın başına kimin geçeceği tartışma konusu oldu.

Alman U21 Milli Takım Antrenörü Kuntz ile anlaşıldı

Güneş'in ayrılmasından sonra takımın başına yeniden Türk teknik adam getirilmesi beklenirken ilginç bir gelişme yaşandı. TFF, Almanya U21 Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'la anlaşmaya vardı.

Yeni yabancı kuralını getiren ve bu yüzden tartışılan TFF’nin, Milli Takım'ın başına yabancı hoca getirilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

“TFF, Türkiye’de kaliteli bir hoca bulamadı”

Konuya ilişkin açıklama yapan Mustafa Denizli, Göztepe maçından sonra sert eleştirilerde bulundu. Denizli, "Esasında duyarlı ve tepkilerini iyi veren bir kamuoyumuz var. Hem futbolculuk hem de meslek hayatımdan arkadaşımız Şenol Güneş ile ilgili geçen hafta Fatih (Terim) hoca son derece açık beyanlarda bulundu. Ona bir şey ilave etmeye gerek yok. TFF, Türkiye'de milli takımın başına geçecek kalitede bir teknik adam bulamadı. Bunu söylemek lazım. Onun haricinde ilave edecek başka bir şey yok." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)