Mustafa Cengiz: VAR geldiğinden beri Kadıköy'de yenilmiyoruz

Galatasaray'ın ara transfer sezonunda renklerine bağladığı Mostafa Mohamed, Henry Onyekuru, Yedlin, Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu için imza töreni düzenledi.

SPOR 09.02.2021, 18:50 10.02.2021, 14:12
Mustafa Cengiz: VAR geldiğinden beri Kadıköy'de yenilmiyoruz

İlk olarak söz alan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Allah utandırmasın, fırsat transferler, nokta transferler. Limitleri aşmadan gerçekleştirdiğimiz, hiçbiriyle çifte sözleşme yapmadan gerçekleştirdiğimiz transferler. Huzurlarınızda hepsine çok teşekkür ediyorum. Avrupa kulüplerinden önemli teklifler olmalarına karşın bizi tercih ettiler. Limitleri aşmayarak, hiçbiri ile çifte sözleşme yapmadan sonlandırdığımız transferlere imza attık." dedi.



"VAR geldiği, hasret bitti"

Soru-cevap bölümünde konuşan Mustafa Cengiz, "Biz kendi stadımızda kaç kez mağlup olduk. Hiç bizden böyle bir algı duydunuz mu? Voleybol karşılaşmasında Galatasaray, Fenerbahçe'ye mağlup oldu. Bir tek laf edenimiz oldu mu? Biz çok sayıda dedikodu duyduk. 'Sağlık personeli' adı altında taraftar sokulacağına dair dedikodular duyduk. Stat adeta ana baba günü gibiydi. 21 senedir Kadıköy'de kazanamıyorduk. VAR geldiğinden bu yana yenilmiyoruz." dedi.



"Fatih Terim'le devam edeceğiz"

Teknik patron Fatih Terim'in sözleşmesi hakkında sorulan sual üzerine Cengiz, "Haziran ayında yönetimde biz olmayacağız gibi gözüküyor. Biz devam edersek ki bu çok zor görünüyor. Divan toplantısında bizden daha kötüsü yok. Bu da benim şanssızlığım. Ne galibiyetlerde ne de şampiyonluklarda sevinebildik.  2+3 opsiyonun eklenmesini isteyen Fatih Terim'dir. Biz devam edersek, zaten bizimle görevine devam edecek. Hocamız, yeni yönetime bu seçeneği sunmuş oldu." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)