Mustafa Cengiz: Öyle cevaplar veririz ki altından kalkamazlar!

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Kuruluş Etkinliği'nde yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj yolladı.

SPOR 12.10.2019, 12:54 12.10.2019, 12:58
Mustafa Cengiz: Öyle cevaplar veririz ki altından kalkamazlar!

Konuşmasında amatör sporculara seslenen Cengiz, "Teknik heyetimize, futbolculara ve yönetimlere çok teşekkür ediyorum. Amatörlerde, onlarla sohbet etme fırsatı buldum. Kısıtlı bütçeyle gidiyoruz. Mali anlamda başarılı olmamızın köklerinde amatörler var. Siz bize mali olarak destek oluyorsunuz. Ben bunun için de teşekkür ediyorum. Ancak, bir şeyi kanıtladık, otarşik denilen (kendine yeten) bütçelerle aynı başarılara gittik. İşte arma aşkı budur. Mali ve spoortif olarak sizleri kutluyorum. Bu dönemde Galatasaray Spor Kulübü gelir rekoru kırdı. Hiçbir takım, bizim yakınımıza yaklaşamıyor kombin ve hasılatta." ifadelerine yer verdi.

Cengiz, konuşmasının devamında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "En büyük hedefimiz bu sene de şampiyonluk. Sizden ricam, bu dönemde Galatasaray'da iki beraberlikle, yönetime, teknik heyete, taraftara, kırılgan bir hale gelmeyelim." dedi.

"İki yenilgiyle onların tuzağına düşmeyelim"

Sarı-kırmızılı kulüp başkanı 2 sezon üst üste yaşanan şampiyonluğun ardından çevrenin rahatsız olduğunu belirterek, "İki yenilgiyle, iki mağlubiyetle asla biz yere düşmeyiz. Bu sene yarış, daha zorlu geçecek. 2 yılda elde ettiğimiz başarı, ulaştığımız mali sonuçlar ve kenetlenme bazılarını rahatsız ediyor. Dışarıda çok ciddi şer odağı var. Lütfen, rica ediyorum, iki yenilgiyle onların tuzağına düşmeyelim. Biz çok üzüntüler yaşadık ama çok sevinçler de yaşayacağız. Fiziki saldırılar ve hakaretlere tepki gösterirken, Galatasaray her zaman örnek olmalıdır. Düzeysiz eleştirilere aynı düzeysizlikle yanıt veremeyiz Galatasaray'ız biz. Ama, öyle cevaplar veririz ki altından da kalkamazlar. Zaten da görüyorsunuz. Örneğine hiç gerek yok. Aidiyet, şevkat ve sadakat Galatasaray'ın asıl benliğidir." şeklinde açıklamada bulundu.

"Galatasaray için mücadele etmekten zevk alıyoruz"

Cengiz, son olarak Riva ve Florya projeleri hakkında, "Bir takım süreçler oluyor. Biz bir süreçten geçiyoruz. 2-3 süreç aynı anda gidiyor. Arkadaşlarımız bunun için çalışıyor. Biz bu göreve talip olduk, atanmadık. Biz bundan, Galatasaray için mücadele etmekten zevk alıyoruz. Riva, Florya gibi borçlarımız; Finalize olduğundan şundan emin olun toplanıp anlaşma yapacağız. Asla bir komplonun içine girmeyiz. Biz doğruyuz ve böyleyiz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar (0)