Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 71 yaşında hayatını kaybetti.

SPOR 28.11.2021, 18:45 28.11.2021, 19:42
Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

2018-21 seneleri arasında Galatasaray Başkanı olarak görev yapan ve 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşayan Cengiz'den kötü bir haber geldi.

Cengiz, 71 yaşında vefat etti.

Cengiz, bir süredir kanserle savaşıyordu.

Galatasaray'dan açıklama

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü'nün 37'inci Başkanı Sayın Mustafa Cengiz aramızdan ayrıldı. Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı temenni ederiz." denildi.

Federasyon'dan taziye mesajı

TFF, Cengiz için bir taziye mesajı paylaştı.

Federasyon'un resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "Mustafa Cengiz'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendisi Türk futboluna çok büyük katkılar yapmıştı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, dostları, Galatasaray Spor Kulübü ve tüm spor camiasına başsağlığı temenni ederiz." denildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Cengiz için başsağlığı mesajı paylaştı.

Beşiktaş'ın paylaşımında, "Mustafa Cengiz'in ölüm haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına ve Galatasaray'a başsağlığı temenni ederiz." denildi.

Fenerbahçe'nin mesajında, "Mustafa Cengiz'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, Galatasaray'a ve Türk futboluna başsağlığı temenni ederiz." ifadelerine yer verildi. 



Yorumlar (0)