Mustafa Cengiz: Falcao bize sakat gelmedi!

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

SPOR 21.11.2019, 11:25 21.11.2019, 11:30
Mustafa Cengiz: Falcao bize sakat gelmedi!

Cengiz'in konuşmasının satır başları şöyle:

"Bizim göreve geldiğimiz günden bu yana ödediğimiz vergi 288 milyon TL. 200 milyon TL'ye yakın vergiyi de yapılandırdık. Bizimle uğraşanlar liseliler değil. Bir grup var, liseli ya da lisesiz. Beni başarısız olduğumda kimse tutamaz, ben kendim giderim. İletişim konusunda haklı olabilirler, insanların gönül gözü kapalı sanırım. Biz 147 milyon Euro zarardan reel karlara geçtik. 5 yıl zarar eden Sportif A.Ş'yi kayyumdan kurtardık.

"Bizim makyaja ihtiyacımız yok!"

"Benden değilse gitsin zihniyeti ile takımınızın mağlup olmasını istiyorsanız siz neredesiniz? Bizim makyaja ihtiyacımız yok! Biz bunu yapmayız. Halka açık bir şirkette insanlar bunu nasıl söylüyor? Biz buna şaşırarak bakıyoruz."

"Falcao bir gönül insanı"

"Falcao düzelecek. Onu da söyleyeyim. Falcao bir gönül insanı. Ben söyledim inanmadılar. Türkiye'de ezik insanlar var. Falcao'nun Galatasaray'ı ve Türkiye'yi seçmesi neden kendisini küçültsün, Falcao kendi yücelir. Falcao'ya bizim verdiğimiz ücretin üstünde ücret verildi kabul etmedi."

"Falcao bize sakat gelmedi. Kimse aptal değil biz de değiliz. Biz futbolcuları detaylı bir şekilde sağlık testinden geçiririz. Bazı kulüpler gibi önce imza sonra sağlık testi olmaz, o para bize emanet."

"Podolski'nin ücretini daha yeni ödedik"

"Mali kongre yapmadık bunun sebebi ise bütçeyi %5 aşmadık. Biz 2010-2011 yıllarının ücretlerini ödüyoruz, Podolski'nin ücretini daha yeni ödedik."

"Florya'da biz çıkamadık, bizim futbol takımımızın sokakta antrenman yapacak durumu yok. Kemerburgaz olayı devam edecek. Galatasaray kimseye haraç vermez. Florya'da bedelini ödeyerek idman sahalarının ömrünü uzatarak kalmak istiyoruz."

"Biz devletimize para kazandırdık. Ali Sami Yen'den TT Stadyumu'na gelirken."

Yorumlar (0)