Mustafa Cengiz: Diagne'ye candan başarılar diliyoruz

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, kendisine yöneltilen 'Diagne Ocak ayında geri dönecek mi?' sorusuna ''Diagne bizim futbolcumuz. Kendisinin her alanda başarılı olmasını dileriz. Kendisini kiraladık, orada candan başarılar diliyoruz." cevabını verdi.

SPOR 26.11.2019, 15:19 12.01.2020, 16:11
Mustafa Cengiz: Diagne'ye candan başarılar diliyoruz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda Club Brugge Başkanı Bert Verhaeghe Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi. İki başkan TRT SPOR'a açıklamalar yaptı.

Verhaeghe, "Türkiye'nin en büyük takımına rakip olmaktan dolayı gururluyuz. Bize gösterilen ilgiden dolayı da Galatasaray camiasına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise açıklamasında "İnşallah ateşli taraftarımızın gücü sahaya da yansır. Güzel bir maç olmasını ve hak edenin Galatasaray olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Cengiz, 'Diagne Ocak ayında Galatasaray'a geri dönecek mi?' sorusuna ''Diagne bizim futbolcumuz. Kendisinin her alanda başarılı olmasını dileriz. Kendisini kiraladık, orada candan başarılar diliyoruz." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)