Mustafa Cengiz'den Younes Belhanda açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Younes Belhanda'nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi hakkında açıklama yaptı.

SPOR 16.03.2021, 23:14
Mustafa Cengiz'den Younes Belhanda açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü, Fernando Muslera'nın sözleşmesini 3 sene daha uzattı.

İmza töreninde açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Muslera, bizim için öyle bir isim ki... Yerli veya yabancı herkes tarafından büyük saygı ve sevgi duyulan bir sporcu. Diğer oyuncular sakın küsmesin, hepsi değerlidir. Bize negatif yaklaşımda bulunan rakiplerimiz bile Muslera'ya sevgi ve saygı gösteriyor. Ayağı kırıldığında eksikliğini şiddetle aradığımız bir futbolcu. Diğer kalecilerimiz alınmasın, o Muslera." dedi.

"3 kuruşun peşine düşmedi"

"Muslera, 3 milyon 750 bin avrodan 2,5 milyon avroya kadar indi." diyen Cengiz, "Bu müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık budur işte. 3 kuruşun peşine düşmedi. Kendisine çok iyi teklifler gelmesine karşın bunları yaptı." ifadelerini kullandı.

Belhanda hakkında konuştu

Sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Belhanda hakkında da konuşan Cengiz, "Belhanda kararı, yönetim tarafından alınan bir karar. Rakiplerimiz bizi zayıflatmak maksadıyla bir problem varmış havası yaratmaya çabalıyor. Bu kararı hocamız değil, genel kurulumuz verdi. Hocamızla kesinlikle aramızda hiçbir problem yok. Hocamız bu oyunlara gelmedi, kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)