Mustafa Cengiz: Bir anlatsam sokağa çıkamazlar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, hangi oyuncuyu isteseler rakip takımların da o oyuncuya yöneldiğini ve iki yıldır bunu yaşadığını belirterek, "Bir anlatsam sokağa çıkamazlar." dedi. 

SPOR 23.06.2020, 09:54
Mustafa Cengiz: Bir anlatsam sokağa çıkamazlar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, sarı-kırmızılıların yüzde 40'tan fazla taraftar kitlesi olduğunu belirtti.

"İki senedir aynı şey"

Rakiplerine anlayış gösterdiğini kaydeden Cengiz, hangi futbolcuyu isteseler o futbolcuya başka bir takımın istemesi gibi bir durum oluştuğunu ve bunu iki senedir yaşadığını söyledi.

Cengiz, bazı rakiplerin scout ekibi meydana getirmediğini ve Galatasaray hangi futbolcuya talip olursa ona yöneldiğini ileri sürdü.

"Biz böyle büyüdük"

Galatasaray'ın kendisini istemeyeni hiç istemeyeceğine dikkat çeken Cengiz, bu kültür ile büyüdüklerini söyledi.

Cengiz, rakip takımları açığa düşürecek hareketlerde bulunmadıklarını, hem sahada hem de saha dışında savaştıklarını belirtti.

"Yanlış yöntemler kullanıyorlar"

İstedikleri bir futbolcuya rakip takımların talip olması konusunda bazı hatıralarının olduğunu aktaran Cengiz, bunları anlatmayacağını, çünkü anlatsa sokağa çıkamayacak hale geleceklerini ifade etti.

Cengiz, bu takımların yanlış yöntemlere başvurduklarına dikkat çekti. 

"Rakip takımın kalecisi de aynı şeyi yapmış"

Gaziantepspor mücadelesinde hakem Alper Ulusoy'un verdiği karara da tepki gösteren Cengiz, sadece Okan Kocuk'un değil rakip takımın kalecisinin de topu 18 saniye civarında elinde tuttuğunu ve hakemin düdük çalmadığını söyledi. 

Yorumlar (0)