Mustafa Cengiz: Artık Yeter!

Sarı-kırmızılı takım, hem saha içinde hem de saha dışında "huzur" ararken, Mustafa Cengiz ve ekibi oldukça dertli.

SPOR 17.10.2019, 11:18 17.10.2019, 11:22
Mustafa Cengiz: Artık Yeter!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi bir konuda hakkında oldukça dertli konumda bulunuyor. 

O da saha dışındaki "şer odaklarıyla" mücadele verirken tam birlik ve beraberliğin olması gerektiği durumda camia içinden gelen kendi deyimleriyle "haksız" ve kulübü yıpratmaya yönelik eylemler, söylemler. Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun son toplantıdaki açıklamalarının yanı sıra Ali Sami Yen'in mezarı başında Başkan'a yönelik tavırları da yönetimin canını sıktı. Cengiz ve ekibi kulübün resmî sitesinden Hamamcıoğlu'ndan istifa etmesini istedi.

Yönetim kanadı ayrıca saygı ve sevgi çerçevesinde her türlü eleştiriye açık olduğunu da özellikle belirtirken yapılan icraatların, sportif başarıların, ekonomik anlamdaki kazanımların görülmemesinden şikayetçi. Mustafa Cengiz ve ekibi, iç huzursuzluğun yönetimi yıpratmak adına şuurlu olarak yapıldığı görüşünde. Takımın ligde ve Avrupa'da kritik maçları öncesinde bu tarz olaylarla uğraşmanın camiaya zarar verdiğini ve birilerinin de ekmeğine yağ sürdüğünü düşünen Cengiz ve yönetimi "Artık yeter! İçimizdeki rakiplerle uğraşmak yerine işimizi yapalım" diyor.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun istifaya davet ettiği Divan Kurulu Başkanlığı (Eşref Hamamcıoğlu) açıklama yapıp "Galatasaray'ın bölünmesine ve tek adam yönetiminin dayatılmasına asla izin vermemek adına görevimizin başında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)