"Muslera olmasa kazanabilirdik"

Çaykur Rizespor'da forma giymekte olan Fernando Boldrin, Galatasaray'a karşı 2-0 yenilgiye uğradıkları karşılaşmadan sonra Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

SPOR 02.11.2019, 09:31
"Muslera olmasa kazanabilirdik"

Ligin 10. hafta maç programında sarı-kırmızılı takıma misafir olan Çaykur Rizespor, sahadan 2-0 yenilgi ile ayrıldılar. Karadeniz takımının Brezilyalı 10 numarası Fernando Boldrin, karşılaşmanın ardından bir takım açıklamalarda bulundu.

Maçın bir anda 2-0 olduğunu ve geri dönemediklerinin altını çizen Boldrin, "Galatasaray gibi bir rakibe karşı, ilk 15 dakika baskılı başlıyorlar çünkü, gol yediğinizde işler zorlaşıyor. Döndü bir daha gol yedik hemen, işimiz iyice zorlaştı. 2-0'dan 2-2 yapabilecek gücümüz de vardı ama maalesef yapamadık." ifadelerine yer verdi.
 
Cimbomun Uruguaylı file bekçisi Muslera hakkında övgü dolu ifadelere yer veren Boldrin, "Maç sırasında birkaç fırsat yakaladık, değerlendiremedik. Muslera'ya pay vermek istiyorum çünkü çok iyi bir kaleci, başka bir kaleci olsa puan alabilir veya kazanabilirdik. Galatasaray'ın evindeki her maç zor oluyor, toparlanıp sonraki maça odaklanmalıyız." dedi.

Yorumlar (0)