Murat Sancak’tan Balotelli mesajı: Kimseyi zorla tutamayız

Adana Demirspor’un kendi evinde Sivasspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, takımdan ayrılması gündemde olan Mario Balotelli ile ilgili, “Kimseyi zorla tutamayız” dedi. 

SPOR 14.08.2022, 10:38 15.08.2022, 09:55
Murat Sancak’tan Balotelli mesajı: Kimseyi zorla tutamayız

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Sivasspor’u ağırlayan Adana Demirspor, rakibini Belhanda, Onyekuru ve Akintola’nın golleriyle 3-0 mağlup ederek ligde 2’de 2 yaptı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Sancak, takımdan ayrılması beklenen dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Balotelli’nin sözleşmesinde serbest kalma maddesi var”

Balotelli’nin geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Murat Sancak, “Balotelli eğer takımda kalmaya karar verirse başımızın üzerinde yeri var. Ancak biz kimseyi zorla takımda tutamayız. Herkesin bildiği gibi oyuncunun sözleşmesinde serbest kalma maddesi var. Bu ücreti ödeyen bir takım çıkarsa, Balotelli’yi de alır. Bizim bu konuda bir şey yapma imkânımız olmaz” şeklinde konuştu. 

Montella’dan Balotelli açıklaması

Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella da Balotelli’nin geleceğine ilişkin görüşlerini paylaşarak, “Transfer süreçlerini ben bizzat yönetmiyorum. Balotelli’nin geleceği hususunda da benim bir karar verme durumum yok. Benim görevim takımımızı maçlara en iyi şekilde hazırlamak. Şu an tamamen takımıma odaklanmış durumdayım” dedi. 

Yorumlar (0)