Mourinho yeni Drogba'sını buldu

İtalya Serie A'da önemli transferlere imza atan Roma, son olarak Chelsea'de forma giyen Tammy Abraham'ı 40 milyon avro (396 milyon lira) karşılığında renklerine bağladı. Roma teknik direktörü Jose Mourinho, İtalya ekibindeki en pahalı transferini de yapmış oldu.

SPOR 17.08.2021, 19:04 18.08.2021, 16:39
Mourinho yeni Drogba'sını buldu

Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Jose Mourinho’yu getiren Roma, forvet transferinde de mutlu sona Tammy Abraham ile ulaştı. Edin Dzeko’yu ezeli rakibi Inter’e gönderen Roma, Mourinho’nun istediği doğrultusunda İngiltere ekibi Chelsea’den Tammy Abraham’ı kadrosuna dahil etti.

Genç yıldızla 5 yıllık sözleşme

Bonservisine 40 milyon avro ödenen 23 yaşındaki İngiliz golcü ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Roma’nın, söz konusu bonservis tutarının yanı sıra Abraham için Chelsea’ye ek ödemeler yapacağı ve başarılı futbolcunun bir sonraki satışından da pay verileceği öğrenildi. İtalya ekibinde 9 numaralı formayı giyecek olan Abraham, kendisini çok isteyen tecrübeli teknik direktör Mourinho ile samimi bir poz verdi.

"Beni ne kadar çok istediklerini gösterdiler"

İmzanın akabinde açıklamalarda bulunan Abraham, “Beni ne kadar çok istediklerini gösterdiler. Daha evvel çok önemli kupalar kazandım. Roma’yı hak ettiği yerlere getirmek istiyorum.” diye konuştu.

Yorumlar (0)