Mourinho'dan top toplayıcı çocuğa büyük jest!

Tottenham Teknik Direktörü Mourinho Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 4-2 galibiyet elde ettikleri Olympiakos karşılaşmasında ikinci golden önce topun oyuna hızlı girmesine yardımcı olan top toplayıcı çocuğu takım yemeğinde görmek istedi.

SPOR 30.11.2019, 11:30 12.01.2020, 15:30
Mourinho'dan top toplayıcı çocuğa büyük jest!

Tottenham’ın hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Olympiakos ile oynadığı karşılaşmada 2-1 gerideyken topun hızlı bir şekilde oyuna girmesine yardımcı olan ve takımının 2. golünü kaydeden genç top toplayıcı İngiltere’de hafta boyunca gündemden düşmedi. Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, Callum Hynes adlı gence küçük bir jest yapmak istedi.

Portekizli teknik adam Callum’u, Tottenham’ın Bournemouth karşılaşmasından önce takım yemeğine davet ederek güzel bir jest yaptı. Mourinho, “Onun adına heyecan verici günler. Umarım ona hayatı boyunca hatırlayacağı, unutulmaz anılar veririz” diyerek Callum’un cumartesi günü yapılacak takım yemeğinde olacağını ifade etti.

Top toplayıcı genç “Sanki gerçek değil. Sadece işimi yapıyordum ve neler olduğuna hala inanamıyorum” dedi. O sırada golü görmediğini dile getiren Callum, “Topu oyuna soktuktan sonra diğer topu almaya gittim ve golü görmedim. İnsanların kutlamalarını görünce gol olduğunu farkettim ve ancak tekrarda golü izleyebildim. O an, gülüşümden ne kadar mutlu olduğumu anlayabilirsiniz. Jose bunu yapmak zorunda değildi. Gerçekten çok kibar bir davranış. Hayatımın en güzel günü. Tottenham’ı çok seviyorum ve bu mutlu anı asla unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)