"Motivasyonum para değil!"

Dortmund'un genç yıldızı Haaland, yüksek maaş istemi yüzünden Manchester United'ın kendisini almadığı iddialarını yalanladı.

SPOR 14.02.2020, 14:10 14.02.2020, 14:13
"Motivasyonum para değil!"

2019-2020 sezonunun ara transfer döneminde Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımından Almanya'nın devlerinden biri olan Borussia Dortmund'a transfer olan Erling Braut Haaland, yeni takımında rüya gibi bir başlangıç yaptı. Yeni takımında çıktığı 4 maçta 7 gol atıp bir de asist yapan Haaland, ara transfer döneminde hakkında çıkan Manchester United iddiaları hakkında konuştu.

"Dortmund'un en iyisi olduğunu hissettim"

Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in kendisi için taşıdığı öneme değinen Haaland, "Solskjaer benim için çok önemli. Bugünlere gelmemi ona borçluyum. Ancak Dortmund'un benim için en iyi seçenek olduğuna karar verdik. Dortmund'u düşününce en iyisi olduğunu hissettim. Bu nedenle tercih ettim" diye konuştu.

"Bana yakın insanlar benim nasıl biri olduğumu bilir"

İngiltere'nin Leeds şehrinde doğan Norveçli genç yıldız, oldukça yüklü bir miktarda maaş istediği için Manchester United'ın kendisinden vazgeçtiği iddiaları hakkında ise "Hayır. Bunu yazanlar keşke önce bana sorsaydı. Eğer bunu yazan yanıma gelirse ona gerçek nedenleri tek tek anlatırım. Motivasyonum para değil. Komik. Komik çünkü ben böyle biri değilim. Bana yakın insanlar benim nasıl biri olduğumu bilir" ifadelerini kullandı.

"En iyi menajer Mino"

Menajeri Mino Raiola hakkında da konuşan Haaland, "Yaptığı işte dünyanın en iyisi. En iyi menajer Mino. Onun hakkında birçok olumsuz şeyler yazıyorlar. Bunun nedeni, oyuncuları için sürekli en iyisini istemesi. Onun çok yardımsever ve iyi bir insan olduğu hiç yazılmıyor" dedi.

Yorumlar (0)