Mostafa Mohamed'in sözleşmesi kayboldu

Galatasaray'ın santraforu Mostafa Mohamed'in sarı-kırmızılı ekibe transferi gerçekleşmeden evvel Zamalek kulübü ile imzaladığı yeni sözleşmenin kayıplara karıştığı belirtildi. Öte yandan, golcü futbolcu, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

SPOR 14.04.2021, 20:59 15.04.2021, 15:36
Mostafa Mohamed'in sözleşmesi kayboldu

Mısır medyasına yansıyan haberde, Zamalek kulübünün Mısırlı futbolcunun kontratına dair problem yaşadığı kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen golcü futbolcunun transferden evvel kulübü ile yeni bir sözleşmeye imza attığı aktarıldı. 

Bahse konu haberde, yeni sözleşmenin kulüpte olmadığı dile getirilirken, bulunması için bir komitenin kurulmasının talep edildiği öğrenildi. 

Kulüp yöneticisi istifasını verdi

Sözleşmenin kaybolmasının akabinde kulüpte büyük bir kriz meydana geldiği belirtilirken, kulüp yöneticisi bir şahsın istifa ettiği kaydedildi.

Koronavirüse yakalandı

Galatasaray Spor Kulübü, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasından kısa bir süre sonra kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Mostafa Mohamed, COVID-19'a yakalandığını açıkladı.

Yorumlar (0)