Morutan'ın golü tartışma yarattı: Beşiktaş'tan sert tepki

Galatasaray'ın Gaziantep FK ile karşılaştığı müsabakada Olimpiu Morutan'ın attığı gol için ofsayt tartışmaları yaşandı. Morutan'ın kaydettiği gol, Beşiktaş'ın Hatayspor karşılaşmasında iptal edilen golüyle kıyaslandı. Siyah-beyazlı takım, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla 'adalet' vurgusu yaptı.

SPOR 31.10.2021, 22:28 01.11.2021, 16:14
Morutan'ın golü tartışma yarattı: Beşiktaş'tan sert tepki

Süper Lig’in 11'inci haftanın son mücadelesinde Gaziantep FK’yı konuk eden Galatasaray, 45+3'üncü dakikada Morutan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği şık vuruşla golü buldu ve ilk devreyi üstünlükle tamamladı. Rumen futbolcunun kaydettiği gol esnasında takım arkadaşı Nelsson’un ofsayt konumunda bulunması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Nelsson ofsaytta mı?

Rakip kaleyi sağ çaprazdan gören bir konumda meşin yuvarlakla buluşan Rumen futbolcu, sol ayağıyla uzak köşeyi hedef aldığı vuruşla güzel bir gole imza attı ve sarı-kırmızılıları öne geçirdi. Genç oyuncunun vuruşu yaptığı esnada takım arkadaşı Nelsson’un kaleci Günay Güvenç’in görüş açısını kapatması, pozisyonda ofsayt ihlali olduğu değerlendirmelerine sebep oldu.

Beşiktaş'tan 'adalet' vurgusu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi sosyal medya hesabı üzerinden Hatayspor karşılaşmasında iptal edilen golün ve Morutan’ın kaydettiği golün görsellerini paylaşarak, “Adalet herkes için lazım.” notunun düşüldüğü bir paylaşımda bulundu.

Yorumlar (0)