Monaco’dan ayrılmıştı… Fabregas’ın yeni adresi şaşırttı

Kısa süre önce Monaco ile yollarını ayıran 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Cesc Fabregas’ın önümüzdeki sezon İtalya Serie B’de top koşturacağı iddia edildi. 

SPOR 15.07.2022, 09:02 15.07.2022, 12:19
Monaco’dan ayrılmıştı… Fabregas’ın yeni adresi şaşırttı

2 buçuk sene boyunca Fransa’nın Monaco takımında forma giyen 35 yaşındaki İspanyol yıldız Fabregas, bir süredir çeşitli kulüplerle görüşmelerini sürdürüyordu. İtalya’nın ünlü muhabirlerinden Gianluca Di Marzio, Fabregas’ın geleceği ile ilgili ses getiren bir iddiayı kamuoyu ile paylaştı. Di Marzio, İspanyol futbolcunun seneye İtalya Serie B takımlarından Como ile prensip anlaşmasına vardığını öne sürdü. 

2 sene sonra takımın başına geçecek

İddiaya göre Fabregas, Como ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fabregas’a dikkat çekici bir teklif yapan Como, 2 senenin ardından İspanyol yıldızı takımın başına getirmek istiyor. Futbolculuk kariyeri sonrası teknik direktör olmak istediğini her fırsatta dile getiren Fabregas’ın da bu teklife sıcak baktığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı iddia edildi. 

2 sene önce Serie B’ye yükseldiler

Transfer döneminde ses getiren hamlelerine devam eden İtalyan kulübü Como, sportif direktörlük görevine ise Chelsea’nin unutulmaz isimlerinden Denis Wise’ı getirdi. Fabregas ile gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde Denis Wise’ın önemli rol oynadığı vurgulandı. 2 sene önce Serie B’ye yükselen Como, bu sene yıldız isimleri kadrosuna katarak Serie A’ya yükselmek istiyor.

Yorumlar (0)