Milliler, Faroe Adaları’nı ağırlıyor: İşte muhtemel 11’ler…

UEFA Uluslar C Ligi’nde mücadele eden A Milli Takım, 1. grup ilk maçında bugün Faroe Adaları’nı ağırlayacak. 

SPOR 04.06.2022, 11:02
Milliler, Faroe Adaları’nı ağırlıyor: İşte muhtemel 11’ler…

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Türkiye-Faroe Adaları maçı, saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak. Millilerin gruptaki ilk maçında Malta Futbol Federasyonu’ndan hakem Trustin Farrugia Cann görev yapacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Edward Spiteri ve Luke Portelli olarak açıklandı. Matthew de Gabriele ise maçın dördüncü hakemi olarak görevlendirildi. 

Ferdi Kadıoğlu ilk kez milli formayı giyecek

Bu akşam Faroe Adaları karşısında sahaya çıkması beklenen Fenerbahçe’nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu da ilk kez milli formayı giyecek. Hollanda vatandaşlığı da bulunan yetenekli futbolcu, iki ülke arasındaki milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanmıştı. Bu sezon özellikle sol bek bölgesinde gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline gelen Ferdi Kadıoğlu, Faroe Adaları karşısında da sahaya çıkarak milli takım kariyerine başlamış olacak. 10.5 milyon avro piyasa değerine sahip olan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon toplam 38 maçta forma giydi. Kadıoğlu bu maçlarda 3 gol ve 3 asist üretti.

Türkiye’nin muhtemel 11’i

Türkiye: Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Cengiz Ünder, Enes Ünal. 

Faroe Adaları’nın muhtemel 11’i

Faroe Adaları: Nielsen, Davidsen, Faero, Askham, Nattestad, Agnarsson, Joensen, Vatnhamar, Hansson, Andreasen, Olsen. 

Yorumlar (0)