Milli Takım’da Okan Buruk dönemi başlıyor 

A Milli Takım’ın Şenol Güneş ile yollarını ayırmasının ardından ekibin başına Okan Buruk’un geçmesi konusunda görüşmeler başladı. 47 yaşındaki teknik adamla büyük oranda anlaşma sağlandığı açıklandı. 

SPOR 10.09.2021, 17:54 11.09.2021, 17:07
Milli Takım’da Okan Buruk dönemi başlıyor 

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Şenol Güneş ile bugün yollarını ayırmasının ardından Okan Buruk ile görüşmelere başladı. A Milli Takım son 4 maçını ekim ve kasım aylarında oynayacağı için hızlı şekilde teknik direktör arayışına giren TFF, Okan Buruk ile büyük oranda anlaşma sağlandığını açıkladı. 

Milli Takım’ın idari koordinatörlüğünü üstlenmişti 

A Milli Takım’ın başında Guus Hiddink’in bulunduğu dönemde Okan Buruk, takımın idari koordinatörlüğünü yürütmüş ve Abdullah Avcı’nın da teknik direktörlük yaptığı dönemde yardımcı antrenör olmuştu. 



Başakşehir ile 2019-20 sezonunda şampiyonluğu yakaladı 

Elazığspor, Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Göztepe, Sivasspor ve Gaziantepspor gibi takımları çalıştıran Okan Buruk, 2019-20 sezonunda İstanbul Başakşehir Kulübü ile şampiyonluk elde etmişti. Fakat Ocak 2021’de karşılıklı anlaşma ile kulüpteki görevinden ayrıldığını bildirmişti. 

Galatasaray, Beşiktaş ve Intern’de forma giydi 

Profesyonel futbol kariyerini de başarıyla yürüten Buruk, Galatasaray, Beşiktaş ve İtalya’nın önemli kulüplerinden Intern’de forma giydi.

Yorumlar (0)