Milli Takım’a Cengiz Ünder darbesi 

A Milli Takım’ın Cebelitarık ve Karadağ maçlarında Cengiz Ünder’in forma giymeyeceği açıklandı. Ünder’in sağ arka adalesinde sakatlık tespit edildiğini belirten TFF, antrenmanların başarılı futbolcu olmadan yapıldığını aktardı. 

SPOR 09.11.2021, 15:04 11.11.2021, 09:26
Milli Takım’a Cengiz Ünder darbesi 

A Milli Takım’ın Cebelitarık ve Karadağ maçlarının aday kadrosunda bulunan Cengiz Ünder’in maçlarda yer alamayacağı açıklandı. Hali hazırda kampta olan takımda tetkik ve muayenelerden geçen Cengiz Ünder’in sağ arka adalesinde sakatlık tespit edildiği ve bu sebeple iki maçın kadrosundan da çıkartıldığı belirtildi. 



Tedavisine başlandı 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Cengiz Ünder, tedavi altına alındı. Hali hazırda sağ kanat olarak rol aldığı Fransa’nın Olimpik Marsilya Kulübü ile görüşen A Milli Takım yetkilileri tarafından Ünder’in tedavisinin Türkiye’de ve derhal başlaması konusunda anlaşmaya vardıkları belirtildi. 



A Milli Takım’ın hazırlıkları sürüyor 

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 13 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da Cebelitarık ile ve 16 Kasım Salı günü de deplasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelecek. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bugün 11.00’da basına kapalı antrenman gerçekleştirildi. Yine bugün 17.00’da ise basına açık olan antrenmanın yapılması bekleniyor.  

Yorumlar (0)