Milli takım hocası Szalai'nin yeni takımını duyurdu

Macar milli takımının teknik direktörü Marco Rossi, Szalai'nin Chelsea'ye gideceğini açıkladı. Rossi, "İspanya'dan çok büyük takımlar izliyordu fakat Chelsea bu transferi bitirdi." dedi.

SPOR 06.12.2021, 20:07
Milli takım hocası Szalai'nin yeni takımını duyurdu

Macaristan Milli Takımı'nı çalıştıran Rossi, Fenerbahçe forması giyen Macaristanlı defans oyuncusu Attila Szalai'nin İngiltere devi Chelsea'ye transfer olmak üzere olduğunu ifade etti.

"Chelsea'ye gidecek"

Macar takımının teknik patronu olan 57 yaşındaki İtalyalı Rossi, İtalya'nın Torino kentinde gerçekleştirilen bir ödül töreni etkinliğinin ardından ülke basınına önemli açıklamalar yaptı.

İtalya medyasında yer bulan haber doğrultusunda, Rossi, çalıştırdığı takımda İtalya liginde oynayabilecek futbolcu olup olmadığına yönelik soruya cevap verirken, direkt olarak bir isim vermenin çok zor olduğunu söylese de Szalayi'ye işaret ederek, "An itibarıyla Fenerbahçe'de forma giyen Szalai'nin, Chelsea'ye transfer olmak üzere olduğu kanaatindeyim. Çok sayıda takım tarafından takip edildi. Özellikle çok büyük İspanyol takımları takip etti. Şimdi ise Chelsea ile bu transferi tamamlamışa benziyor. O, İtalya ligi için de çok iyi bir futbolcu olabilir." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)