Milli Takım'da sakatlık şoku: Kadro dışı kaldılar!

İtalya ile yarın hazırlık maçı yapacak A Milli Takımı'nda sakatlık şoku yaşanıyor. İsimleri açıklanan 3 futbolcunun A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldığı kaydedildi.

SPOR 28.03.2022, 19:27 29.03.2022, 11:44 Hakan Öksüz
Milli Takım'da sakatlık şoku: Kadro dışı kaldılar!

Dünya Kupası Elemeleri'nde Portekiz'e elenen A Milli Futbol Takımımız, yarın İtalya ile hazırlık maçına çıkacak. Kuzey Makedonya'ya elenerek saf dışı kalan ve Dünya Kupası'na katılamayan İtalya, Roberto Mancini önderliğinde Türkiye'nin karşısına çıkacak. 

Sakatlık nedeniyle İtalya maçında yer almayacaklar!

Bu hazırlık maçı öncesinde kritik bir gelişmenin yaşandığı kaydedildi. A Milli Takım kadrosunda bulunan Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Serdar Aziz'in kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Bu oyuncuların kadrodan çıkarılma nedeninin sakatlık olduğu ifade edildi. Riske edilmek istenmeyen bu futbolcular, İtalya karşısında forma giyemeyecek. Türkiye ile İtalya arasında oynanacak hazırlık karşılaşması yarın saat 21.45'te Konya'da başlayacak.

A Milli Takımımız, Portekiz'e elenmişti!

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası'na gitmek için önceki hafta perşembe günü güçlü Portekiz karşısına çıktı. Portekiz karşısında Otavia (15) ve Digo Jota'nın (42) golleriyle 2-0 geriye düşen millilerimiz, 65'te Burak Yılmaz ile beraberliği yakaladı. 85'inci dakikada Burak Yılmaz ile bir de penaltı kaçıran ay yıldızlılar, Nunes'in 90+4'üncü dakikadaki golüne engel olamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. 

Bu sonuçla birlikte Portekiz, üst tura çıkarken Türkiye'nin Dünya Kupası hayalleri başka bahara kaldı. Portekiz ile Kuzey Makedonya arasında yarın 21.45'te oynanacak maçın galibi, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

Yorumlar (0)