Milan, Merih Demiral'ı istiyor!

Yıllardır liderlikten ve şampiyonluktan oldukça uzak kalan Milan, savunmasını Merih Demiral ile güçlendirmek için Ocak ayında Juventus'un kapısını çalarak transfer teklifinde bulunacak.

SPOR 27.11.2019, 16:51 12.01.2020, 15:52
Milan, Merih Demiral'ı istiyor!

İtalya Serie A’da Juventus'ta oynayan Merih Demiral, sadece 1 resmî karşılaşmada forma giymesine rağmen başarısıyla diğer dev kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Sezon başında Sassuolo’dan 15 milyon Euro’ya trasnferi gerçekleşen Merih, hazırlık karşılaşmalarında forma giymesine rağmen ligde Sarri’den yalnızca 1 kez forma şansı yakalayabildi. Chiellini’nin sakatlık yaşamasına rağmen Bonucci’nin yanına De Ligt’in partner olmasıyla genç oyuncu yedek kulübesinde kaldı.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesinde yer alan habere göre; Merih Demiral'ı Milan yakından takip ediyor. Teknik direktör Stefano Pioli’nin riske girmeyerek direkt takımda 11 olarak oynayabilecek yetenekli bir futbolcuyu istediği iddia edildi. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan ve teknik direktör değişikliğine giden Milano takımında efsane savunmacı olan ve kulüpte yöneticilik yapan Maldini ile Boban’ın ısrarla istedikleri Merih Demiral için ara devre arasında Juventus’un kapısı çalınacak.

Haberde ayrıca Merih’in kulübünde şans bulamamasına rağmen EURO 2020 Elemeleri’nde oynadığı 8 karşılaşmada kalitesini gösterdiği ifade edildi.

Milan bu sezon ligde oynadığı 13 karşılaşmanın 11’inde toplam 17 gol yiyerek savunmada etkili oyun ortaya koyamıyor.

Yorumlar (0)