Milan, liderlik koltuğuna uzatmada oturdu!

Seria A'da şampiyonluk mücadelesi veren Milan, uzatma dakikalarında bulduğu golle deplasmanda Lazio'yu 2-1 yendi ve liderliğe yükseldi.

SPOR 25.04.2022, 01:14 25.04.2022, 13:56 Hakan Öksüz
Milan, liderlik koltuğuna uzatmada oturdu!

İtalya Ligi Serie A'da güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan Milan, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Lazio ile deplasmanda karşılaştı. Zorlu mücadelede gol perdesini açan taraf, ev sahibi Lazio oldu. 4'üncü dakikada Milan filelerini sarsan Ciro Immobile, Lazio'yu 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı Lazio üstünlüğünde sona erdi

Rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Milan, bir türlü aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 geride girdi. 50'de Oliver Giroud'un golüyle beraberliği yakalayan Milan, galibiyet sayısını bulmak için rakip kaleyi ablukaya aldı.

90+2'de sahneye çıkan Sandro Tonali, Milan'a 3 puanı getiren golü kaydetti. Bu sonuçla birlikte puanını 74'e yükselten Milan, maç eksiği bulunan 72 puanlı Inter'i geçerek liderlik koltuğunu devraldı. Lazio ise 56 puanla 7'nci sırada kaldı.

35'inci hafta maçları

Şampiyonluk yarışındaki Inter, eksik maçında Bologna ile çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak. Milan, 35'inci hafta maçında sahasında Fiorentina'yı ağırlayacak. Inter ise deplasmanda Udinese ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)