Miguel Crespo: “Zor ama imkansız değil, 3 puanı istiyoruz”

Fenerbahçe’nin Portekizli Miguel Crespo, Trabzonspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Crespo, maçın zor geçeceğini, ancak 3 puanı mutlaka almak istediklerini belirtti.

SPOR 09.10.2021, 17:46
Miguel Crespo: “Zor ama imkansız değil, 3 puanı istiyoruz”

Fenerbahçe’nin Can Bartu Tesisleri’nde basının karşısına çıkan Miguel Crespo Trabzonspor maçı ile ilgili konuştu. Maçın çok önemli ve zor bir maç olduğunu ifade eden futbolcu, “Bizim de kalitemiz ortada. Onun için kolay olmayacak. Bu maçtan 3 puanı mutlaka almak istiyoruz” açıklamasını yaptı.  Ayrıca “Kazanma baskısı bizi daha çok çalışmaya itiyor. Bu nedenle biz de futbolcular olarak her gün daha da fazla çalışarak kulübümüzün hak ettiği şampiyonluğu kazandırmayı amaçlıyoruz” diyerek tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

“Daha iyisini yapabilirim”

 Maçlara çıktıkça performansının gün be gün daha da artacağını inandığını söyleyen ünlü futbolcu, “Daha çok yeniyim. Hocamın tam olarak istediklerini yapmaya çalışıyorum. Sahada oynadıkça kendimi bulacağım. Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarımızı mutlu etmek için takım olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 Sahada en çok 8 numaralı pozisyonda top oynamaktan büyük rahatlık duyduğunu söyleyen ünlü yıldız, “Ben aslında 8 numarayım. Takıma iki ceza sahası arasında koşarak hem defansta hem de ofansta yardımcı olmak istiyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar (0)