Michael Seri, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor!

Galatasaray'da Fatih Terim, Jean Michael Seri'nin takımda kalmasını isterken, başarılı oyuncu ayrılmak istediğini yetkililere iletti.

SPOR 07.01.2020, 09:47 12.01.2020, 15:52
Michael Seri, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor!

Seri’nin devre arası kampı geçirmesi durumunda daha faydalı olacağını düşünen Fatih Terim, Fulham’dan kiralanan futbolcusuna ikinci yarıda da kadrosunda şans vermeyi düşünüyor.

Seri ayrılmak istiyor

Ancak Seri'den Galatasaray'ı şok eden bir hamle geldi. Lyon ile Napoli'den resmî teklifler gelen oyuncu, ayrılmak istediğini kulübe söyledi.

"Türkiye'deki futbola uyum sağlayamadım" sözlerini sarf eden Seri, Nzonzi ile beraber gönderileceğini düşündüğü için yedek kaldığı dönemde menajeri Franklin Mala'dan kendisine kulüp bulmasını talep etti. İtalya'dan Napoli ve Fransa'dan Lyon, Seri'nin şartlarını kabul ederken, futbolcunun bonservisine sahip olan Fulham da bu iki takımdan gelen zorunlu satın alma opsiyonlu teklifleri kabul etti. Ancak Galatasaray, Seri'yi göndermekten vazgeçtiği için görüşmeler ilerlemedi.

Lyon ve Napoli, Galatasaray'a Jean Mchael Seri için Fulham'a verdiği 1.5 milyon Euro kiralama bedelini ödemeyi kabul ediyor. Başarılı oyuncu da uzun süreli sözleşme ve Şampiyonlar Ligi faktörüyle Lyon ya da Napoli'den gelen teklifi değerlendirip ikinci yarıya başlamadan sarı-kırmızılılardan ayrılmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)