MHK'dan Antalyaspor-Galatasaray maçına tartışmalı hakem ataması

Spor Toto Süper Lig'de bugün, Gençlerbirliği - Ç. Rizespor maçıyla başlayacak olan 37. haftanın cuma-cumartesi maçlarında görev alacak hakemler belli oldu.

SPOR 23.04.2021, 17:12 24.04.2021, 12:53
MHK'dan Antalyaspor-Galatasaray maçına tartışmalı hakem ataması

Süper Lig’de 37. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler açıklanırken Galatasaray’ın deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına Mete Kalkavan’ın atanması yine tartışma konusu oldu.

Galatasaray’a Beşiktaş tarifesi

36. haftada oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçını yöneten Mete Kalkavan’ın, Galatasaray’ın yarın Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maça atanması, akıllara Beşiktaş-Halil Umut Meler tartışmalarını getirdi.

Galatasaray’ın Trabzonspor İle oynayacağı maçtan önce, maçı Mete Kalkavan’ın yöneteceği açıklandıktan sonra hem taraftarlardan hem de Galatasaray Kulübünden resmi olarak tepki açıklamaları gelmiş ve Galatasaray Kulübü, Mete Kalkavan’a yönelik endişelerini dile getirmişti. Galatasaray - Trabzonspor maçından 2 gün sonra 37. hafta hakemleri açıklanırken Mete Kalkavan, yeniden bir Galatasaray maçına atandı. 

Merkez Hakem Kurulu’nun, yarın oynanacak Antalyaspor - Galatasaray maçına Mete Kalkavan’ı ataması, otoriteler tarafından hakemlerden şikayet eden kulüplere bir mesaj olarak değerlendirildi.  

Benzer bir olay birkaç hafta önce Beşiktaş ve Hakem Halil Umut Meler konusunda da yaşanmış, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını yöneten ve maçtan sonra Sergen Yalçın’ın ‘Bu hakemi istemiyoruz’ sözleriyle tartışmalara konu olan Halil Umut Meler, yine bir hafta sonra oynanacak olan Kasımpaşa - Beşiktaş maçına atanmıştı.

37. haftanın cuma ve cumartesi günü oynanacak maçları yönetecek hakemler:

Cuma:

Gençlerbirliği - Çaykur Rizespor: Bahattin Şimşek

Cumartesi:

Trabzonspor-Fatih Karagümrük: Ali Şansalan

Konyaspor-Hatayspor: Atilla Karaoğlan

Denizlispor-Sivasspor: Hüseyin Göçek

Antalyaspor-Galatasaray: Mete Kalkavan

Beşiktaş-Kayserispor: Cüneyt Çakır

Yorumlar (0)