Metin Öztürk’ten Galatasaray için sert sözler: “Parada, masada, sahada...” 

Galatasaray’da son seçimde aday olan ancak Burak Elmas’a yenilen Metin Öztürk, Şubat 2022 divan toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi. Öztürk’ün konuşmasında “Parada, masada, sahada sıfırız.” ifadelerini kullanması, gündeme oturdu. 

SPOR 06.02.2022, 09:31
Metin Öztürk’ten Galatasaray için sert sözler: “Parada, masada, sahada...” 

Sarı-kırmızılıların son durumu hakkında yorumlarda bulunan Metin Öztürk, şunları aktardı: “Kulüp tarihinde inanması güç başarılara imza atan sayın başkanımız Faruk Süren burada. Kendisi seneler önce ‘Galatasaray üçüncü olmuşsa sonuncu olmuştur.’ şeklinde net bir konuşma yapmıştı. Bugünkü durumu anlatmak bile istemiyorum.” 



“Sıfırı gördük” 

“Son başkanlık seçiminde 5 aday vardı ancak Burak Elmas kazandı. 3 seneliğine ima atan hoca, 7’nci ayda kovuldu. Maliyetleri düşürmek için gençleştirme operasyonu yapılmaya çalışıldı ve 25 milyon Euro harcandı. Kulübün mali yükü katlandı. Sonra da kümede kalabilmek için tornistan yapıldı. Ancak artık sıfırı gördük. Üzülerek belirtiyorum ki parada, masada ve sahada sıfırız. 140 milyon Euro deniliyordu o paraya ne oldu onu da bilmiyoruz. Florya'dan gelecek olan parayla 4 milyar TL’lik borcumuzun silineceği söyleniyor. Bu veriler gelecek ay açıklanacak sanıyorum. Ümidim bu yönde.” 

Yorumlar (0)