Metin Öztürk: Düşündüğümüz teknik direktör Okan Buruk’tur

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı olan Metin Öztürk, Domenec Torrent ile yollarını ayırmaları halinde "Türk bir teknik direktör ile çalışmaya karar verirsek eğer bizim düşündüğümüz o teknik direktör mutlaka Okan Buruk'tur" diye açıklamalarda bulundu.

SPOR 28.04.2022, 17:11 29.04.2022, 09:04
Metin Öztürk: Düşündüğümüz teknik direktör Okan Buruk’tur

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı olan Metin Öztürk, seçim süreci, hedefleri ve projeleri hakkında yeni açıklamalar yaptı. Öztürk, şu an ki teknik Direktör Domenec Torrent’le yolların ayırmaları halinde, Türk teknik direktör Okan Buruk’la çalışmayı planladıklarını söyledi.

Bizim düşündüğümüz o teknik direktör Okan Buruk'tur

Teknik Direktör Domenec Torrent’le çalışmaların devam etmemeleri halinde yeni planlarını da dile getiren Öztürk, "Biz, Türk bir teknik direktör ile çalışmaya karar verirsek eğer bizim düşündüğümüz o teknik direktör mutlaka Okan Buruk'tur'' dedi. 

Açıklamalarına devam eden Öztürk, ''Okan, İleride istikbal vadeden biridir. Şimdi Galatasaray'a koyamazsınız. Çünkü Galatasaray, ham bir meyveyi olgunlaştıracak bir yer değildir. Galatasaray adeta bir yıldızlar topluluğudur. Galatasaray'da sadece şampiyonluğa koşarsınız. Bunda başka bir hedefiniz olmaz" dedi.

Yorumlar (0)