Mesut Özil’i ilk 11’e almayan Pereira’dan şaşırtan hamle 

Pereira, sarı-lacivertli takımın puan durumunu koruma görevini Mesut Özil’e verdi. Özil, 17 Ekim’de oynanacak Trabzonspor maçında “organizatör” görevini üstlenecek. 

SPOR 10.10.2021, 10:53
Mesut Özil’i ilk 11’e almayan Pereira’dan şaşırtan hamle 

19 puanla ligde lider durumda olan Fenerbahçe, 17 Ekim Pazar günü Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Galibiyet için seferber olan sarı-lacivertli ekip, her türlü oyun kurulumu üzerinde çalışmalarına devam ederken Pereira’dan çok konuşulacak bir atak geldi. 

Milli takıma gitmeyenlerle çalışma yapıyor 

Milli takıma gitmeyen futbolcularla maç öncesindeki çalışmalarını sıkı sıkıya devam ettiren Pereira, takıma özel antrenmanlar uygulatıyor. Oyun planını hücum ağırlıklı tuttuğu öğrenilen ve lig liderliğini korumak isteyen ekip, Mesut Özil’e özel görev biçti. 



Özil’i 11’e almayan Pereira, atak yaptı 

Mesut Özil’i ilk 11’e almadığı için sık sık eleştirilen Portekizli teknik adam, Trabzonspor maçı öncesinde Özil’e özel bir görev verdi. Derbide yıldız oyuncudan çok şey beklediği öğrenilen Pereira, ilk 11’de yer alacak futbolcunun takıma liderlik yapmasını istedi. 

Herkes gitti, Mesut antrenman yaptı 

Dün gerçekleştirilen antrenman sonrasında sahada kalarak ek idmanına devam eden Mesut Özil, şut çalışması gerçekleştirdi. 32 yaşındaki futbolcu, hız çalışmasında Nazın Sangare’yi de geride bırakarak takımın en iyilerinden oldu. Fakat performansının bu denli yerinde olmasına karşın Özil, bu sezon birçok maçta forma şansı bulamadı. Herhangi bir rahatsızlığı ya da sakatlığı bulunmamasına rağmen Pereira tarafından kadroya dahil edilmeyen futbolcunun Kasımpaşa maçı öncesinde yeleğini teknik adamın önüne fırlatarak sert şekilde tepki gösterdiği biliniyor. 

Yorumlar (0)