Mesut Özil ve Emery arasında ki kriz büyüyor!

Arsenal'ın son dört karşılmasında forma şansın bulamayan ve Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edilen Mesut Özil'in Vitoria Guimaraes karşılaşmasından önce hocası Unai Emery ile antrenmandaki tartışması gündemde büyük yankı uyandırdı.

SPOR 24.10.2019, 13:15 24.10.2019, 13:20
Mesut Özil ve Emery arasında ki kriz büyüyor!

Son dört resmî karşılaşmada Arsenal'da forma giyemeyen Mesut Özil'in başka bir takıma transfer olacağı hakkında iddialar gün geçikçe dahada artmaya başladı. Türk asıllı 10 numaralı oyuncu Standard Liege  karşılaşmasında kendisi hakkında "Eğer Mesut kadroda değilse bunun nedeni bu formayı ondan daha çok hak eden birin olmasıdır." açıklamasını yapan hocası Unai Emery ile yaşadığı son tartışma gerginliği iyice artırdı.

Arsenal'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Vitoria Guimaraes ile karşılaşacağı maçtan önce gerçekleştirilen son antrenmanda Emery'nin elini soğuk bir şekilde sıkan dünyaca ünlü 10 numaranın daha sonrasında ise hocasıyla bir süre tartıştığı aktarıldı. Mesur Özil'in antrenman sonraısnda Twitter'dan "Beni güldürüyorsun." paylaşımımın İspanyol teknik adama bir gönderme olduğu iddia edildi.
 

Yorumlar (0)