Mesut Özil sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil, sarı-lacivertli takımda yaşamayı arzu ettiği hedeflerini gerçeğe dönüştürmeden futbolu bırakmayacağını ifade etti.

SPOR 21.06.2022, 21:10 22.06.2022, 10:31
Mesut Özil sessizliğini bozdu

33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız futbolcu, 'kendisine yönelik itibarsızlaştırma gayretlerini engellemek ve camiayı doğru bir şekilde bilgilendirmek için' kişisel sosyal medya hesapları üzerinden açıklama gerçekleştirdiğini aktardı.

"Futbolculuk kariyerimi sonlandırmayacağım"

Kişisel olarak özel bir program dahilinde hazırlıklarına devam ettiğini ve çocukluk aşkına tekrar kavuşmak, katkı sağlamak için sabırla vaktinin gelmesini beklediğini kaydeden Mesut Özil, şu ifadelere yer verdi:

"Ben Fenerbahçe'ye ve ülkem Türkiye'ye tatil yapmak için gelmedim. Şanlı Fenerbahçe formasını terlettiğim her saniye katkı sağlamaktan başka bir amacı ilke edinmedim. Çocukluk aşkım olan Fenerbahçe'de yaşamayı arzuladığım pek çok hedefim var. Bunları gerçeğe dönüştürmeden futbolculuk kariyerimi sonlandırmayacağım.

"Basında çıkan yalan haberlere itibar etmeyin"

Hem kulübüm hem de ben futbolun doğasında olan bir sürecin içinden geçiyoruz. Bu süreci en iyi biçimde atlatarak sevdam Fenerbahçe'ye hizmet vermek en büyük arzumdur. Büyük taraftarlarımızdan ricam, basında çıkan yalan haberlere kesinlikle itibar etmemeleridir."

Yorumlar (0)