Mesut Özil 'resmen' Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, kendisi için organize edilen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.01.2021, 18:42 28.01.2021, 15:31
Mesut Özil 'resmen' Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda transferi Mesut Özil, imza töreninde açıklama yaptı.

Türk asıllı Alman futbolcu, gerçekleştirdiği açıklamada, her daim Fenerbahçe'ye inandığını işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"İnanılmaz derecede heyecanlıyım"

"Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için ise bir hayaldi. İki taraf için de her şey çok güzel dolu. İnanılmaz derecede heyecanlıyım. İnşallah yeşil sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben Fenerbahçe'ye her daim inandım."

"Pelkas'ı çok beğeniyorum"

"Bir zamanlar Fenerbahçe'de forma giyen Jay-Jay Okocha'yı çok beğeniyordum. Şu anda oynayanlardan ise Pelkas'ı çok beğeniyorum. Kendisiyle aynı mevkide oynuyoruz. Beraber oynayacağız.

Ben her daim büyük futbol kulüpleri için ter döktüm. Her daim baskı oldu, eminim burada da olacaktır. Yeşil sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Fenerbahçe benim için çok farklı bir yerde. Bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmak durumundayım. Allah'ın izniyle, her şey çok güzel olacak."

"En iyi şekilde temsil edeceğiz"

"Hedef yalnızca Türkiye'de değil, Avrupa'da da Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Biz futbolcular, ligi kazanmak maksadıyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil ediyor olacağız."

Mesut Özil, Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Yıldız futbolcu, "Derbide oynayacak mısın?" sualine de şu şekilde yanıt verdi: 

"Allah'ın izniyle en kısa dönemde yeşil sahada olmayı temenni ediyorum. Kesin bir zaman veremeyeceğim, çalışmalar devam ediyor. Umarım en kısa süre içerisinde yeşil sahada olacağım."

Yorumlar (0)