Mesut Özil, imzayı attı: İmza töreninde dikkat çeken Fenerbahçe açıklaması...

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Mesut Özil, Başakşehir'le 1 senelik sözleşme imzaladı. Yıldız futbolcu, imza töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile ilgili soruya da yanıt veren Özil, “Fenerbahçe ile ilgili çok konuşmak istemiyorum. O konu kapandı.” sözlerini kullandı.

SPOR 14.07.2022, 14:11
Mesut Özil, imzayı attı: İmza töreninde dikkat çeken Fenerbahçe açıklaması...

Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan ve daha sonra takımdan ayrılan yıldız futbolcu Mesut Özil, Süper Lig takımlarından Başakşehir'le anlaşmaya varmıştı.

İmza töreni düzenlendi

Özil için Başakşehir Kulübü tarafından imza töreni düzenlendi. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da katılım gösterdiği törende Mesut Özil, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yıldız oyuncu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Aile ortamı var, yalnızca futbola odaklı. Benim hedefimde yalnızca futbol oynamak, huzurlu yaşamak ve mutlu olmak var. Doğru yerde olduğuma inanıyorum. İyi ki buraya gelmişim. Elimden gelen her şeyi yapacağım.

Fenerbahçe, bir Fenerbahçeli olarak daima kalbimde yer alacak. 10 numaralı formayı yine burada giyeceğim.” şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe konusu kapandı"

Fenerbahçe ile ilgili sorulan soruya cevap veren Özil, “Fenerbahçe ile ilgi çok konuşmak istemiyorum. O konu artık kapandı. Camiamız çok ciddi bir destek verdi, hala da destek veriyor. Bunun için teşekkür ederim. Bunlar da futbolda oluyor. Başakşehir'e mutlu olmak için geldim, bu şansı Fenerbahçe'de bulamadım. Emre Hoca’yı uzun bir süredir tanıyorum. Düşüncelerini bana anlattı. Çok hoşuma gitti, bu sebeple Başakşehir'i seçtim. "Tepkiler son derece pozitif. En büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamaktı. Artık hedefim yalnızca huzurlu bir biçimde Başakşehir'de futbol oynamak. Sezon sonunda oturacağız, yeniden konuşacağız. Fenerbahçe dışında bir Fenerbahçeli olarak yalnızca bir takıma gidebilirdim. O kulüp de Başakşehir'di. Tepkiler son derece pozitif." sözlerini kullandı.

"Mesut'a 2 senelik sözleşme teklif ettim fakat kabul etmedi"

İmza töreninde açıklamalar yapan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Başakşehir formasıyla Mesut Özil'i idmanda gördüğüm zaman, bir Alman basınına verdiğim röportajı hatırladım. Bir rüya gerçek oldu. Mesut Özil gibi futbolda yer etmiş bir Türk futbolcu henüz yok. Mesut Özil'e 2 senelik sözleşme teklif ettim fakat kendisi 1+1 senelik yapalım, seneye yeniden değerlendiririz dedi. Biz de buna saygı duyduk. Mesut, takım arkadaşlarının üzerine çıkmayan bir maaşla burada oynayacak. Ciddi fedakarlık yaptı, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)