Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelecek mi? Mesut Arsenal'dan ayrılıyor mu?

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de oynayacağı iddiası gündeme bomba gibi oturdu.

SPOR 18.10.2019, 12:37
Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelecek mi? Mesut Arsenal'dan ayrılıyor mu?

Mesut Özil Arsenal ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Arsenalli futbolcuyu kadrosuna katacağı iddia ediliyor. İngiliz televizyon fenomeni ve kendisi de bir Arsenal taraftarı olan Colin Newell’ın iddiası Mesut Özil'in İstanbul'dan ev satın aldığı yönünde.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'da oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in kariyerinde bir Türkiye sayfası mı açılacak?

Geçen sezon Premier Lig’deki pek çok maçta yedek kulübesinde oturan ve bu sezon da kulübedeki yerini sağlamlaştıran Özil’in kulüpten ayrılmak istediği konuşuluyordu.

Kiralık mı oynayacak?

Arsenal’in Premier Lig’deki önemli rakiplerinden Manchester United ile karşılaşmasında kadroya giremeyen yıldız oyuncunun ocak ayında başka bir takımda kiralık olarak oynayabilir. Özil’in Arsenal’e maliyeti haftada 350 bin paund olarak kaydedilirken, hâlihazırda kulüp tarihinin en çok kazanan oyuncusu olarak biliniyor.

Mesut çok maliyetli

İddialara göre Arsenal bu yüksek maliyeti sebebiyle başka bir kulübe transferi gerçekleşirse, maaşın bir kısmını ödemeye istekli. La Cazette’ye bütçe oluşturmak için Arsenal’in Mesut'un yüksek maaşından kurtulmak istediği belirtiliyor.

“Özil İstanbul’dan ev aldı”

Colin Newell’ın öne sürdüğü iddia, "Türkiye'deki çok yakın bir arkadaşımdan Mesut'un İstanbul'dan 10 milyon sterlin değerinde bir ev satın aldığını ve çocukluğunda taraftarı olduğu Fenerbahçe'de oynamak istediğini duydum. Kendisi, Ocak ayında Fenerbahçe'ye gelmek için tüm şartları zorlayacak. Emery, onu transfer dönemine kadar ya oynatır ya da yedek soyundurur." şeklinde yayınlandı.

Arsenal teknik direktörü Unai Emery'nin takıma yönelik vizyonunda yeri olmadığı düşünülen Özil’in de takımdan ayrılamaya sıcak baktığı belirtiliyor. İngiliz basınının iddiası Mesut Özil'in devre arasında Fenerbahçe'de top koşturacağı yönünde.

Yorumlar (0)