Mesut Özil, eski Galatasaray yöneticisi ile komşu oldu!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın almış olduğu tripleks villasıyla Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Yıldız oyuncunun evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da yer alıyor.

SPOR 02.11.2019, 11:11 02.11.2019, 11:16
Mesut Özil, eski Galatasaray yöneticisi ile komşu oldu!

Amine Gülşe ile dünya evine girdikten sonra İstanbul’da bir ev alan Mesut Özil’in yeni malikanesi hakkında detaylar gelmeye başladı. Mesut’un Küçükçamlıca’da eski Galatasaraylı yönetici merhum Ekrem Dürüst’ün tripleks villasını 10 milyon dolar karşılığında satın aldığı iddia edildi. Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy ile de komşu olan Mesut Özil’in oturduğu yerde bir  başka tanınmış kişide yaşıyor. İş insanı ve sarı-kırmızılı takımda yönetici Ali Dürüst’ün ağabeyi olan Ekrem Dürüst, bu evde oturmuş olduğu 1993 yılında intihar etmişti. Alo ve Mintax’ın sahibi olan ve sonrasında şirketini 80 milyon dolar karşılığında ABD’nin P&G şirketine satan Ekrem Dürüst’ün ölümünden sonra kızı Elif Dürüst bir süre daha burada yaşamına devam etmişti.

Mesut Özil’in almış olduğu ev son derece lüks ve bir sporcunun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış. Boğaz ve Adalar manzaralı evde yüzme havuzu başta olmak üzere sauna, jimnastik salonu ve tenis kortu da yer alıyor. Düğünden önce eşi Amine Gülşe ile İstanbul’da bir ev sahibi olmak isteyen Mesut Özil’in uzun çabaların ardından bu malikaneyi almak istediği ve eşiyle beraber kendisinin de bizzat evi gezip, gördükten sonra satın alma kararını onayladığı ifade edildi.

İlgili resim

Yıldız oyuncunun futbol kariyerini noktaladıktan sonra Türkiye’ye yerleşme ve burada yaşamak istediğini ve bu sebepten böyle bir yatırım kararı aldığı da iddia edildi. Amine Gülşe ile düğününü de İstanbul’da gerçekleşen Mesut Özil, boş zamanlarında tatil için sık sık İstanbul'a geliyor.

Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddiaları daha da artmaya başladı

İstanbul'dan malikaneyi satın almasından sonra Mesut Özil’in, Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddiaları daha da artmaya başladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe’nin maddi yükünü karşılamak istemediği Mesut’un ücretinin bir bölümünü Arsenal’in ödeyeceği söylenenler arasında yerini aldı. Son zamanlarda Emery’le arası düzelen ve forma giyemeye başlayan Mesut’un, Arsenal’deki geleceğine dair hiç kimse bir yorum yapamıyor. Mesut, evinin önünde bir çetenin saldırısına uğradığı için de İngiltere’de oldukça tedirgin durumda bulunuyor.
 

Yorumlar (0)