Mesut Özil derbi öncesi sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin dünya çapında ünlü yıldızı Mesut Özil, Süper Lig'in 13'üncü haftasında pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakları derbi müsabakasının öncesinde taraftarlara çağrı yaptı.

SPOR 17.11.2021, 18:37
Mesut Özil derbi öncesi sessizliğini bozdu

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Özil, takım olarak maça çok motive olduklarını söyleyerek, "Hazır durumdayız. Taraftarımız bize her daim güven duysunlar ve destek versinler. Allah'ın izniyle 3 puanı hanemize yazdıracağız. Çok heyecanlıyız, güzel bir müsabaka olacağından eminim. Galibiyet için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi. 

"Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını izleyerek büyüdüm"

Galatasaray maçını kariyerinin zirve karşılaşmaları arasında gördüğüne işaret eden Özil, şu sözleri sarf etti:

"Kendimi bildim bileli sarı-lacivertli renklere aşığım. Derbi maçlarını izleyerek büyüdük. Fenerbahçe kazandığında çok seviniyordum. Eğer pazar günü ilk 11'de sahaya çıkarsam, Allah bana bunu nasip ederse derbide oynayacağım. Mutluyum, heyecanlıyım. İnşallah biz galip geliriz."Özil, çubuklu formayı giydiği için mutlu olduğunu tekrar ederek, "Umarım bu sezon takıma katkı sağlayabilirim. Takım olarak önemli hedeflerimiz var. Bu takıma en iyi şekilde katkı sunmak istiyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız." yorumunda bulundu. 



"Bize güvensinler"

Dev maça bazı takım arkadaşları olmadan hazırlandıklarını fakat çok iyi bir şekilde çalıştıklarını ifade eden kaptan, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Ekip olarak motive durumdayız. Antrenmanda her şey belli oluyor, herkesin morali iyi. Tabii hepimizde heyecan da var. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Pazara kadar çalışacağız ve Galatasaray'ı evinde mağlup edeceğiz. Bu maç hem bizim hem de camiamız için çok önemli. Bu durum da bizde ekstra hırs yaratıyor. Taraftarımız her daim bize güvensinler. Bize sahip çıksınlar, destek versinler. Tüm arkadaşlarımla birlikte onlara ihtiyaç duyuyoruz. Onların dualarıyla, onların desteğiyle sezon sonu hedefimize ulaşacağız. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemden çıkacağımıza eminim. Pazar günü Fenerbahçelilere 3 puanı armağan edeceğiz."

Yorumlar (0)