Mesut Özil'den Fenerbahçe iddialarına yanıt geldi!

Arsenal’de önce Arsene Wenger sonrasında Unai Emery ile sıkıntılar yaşayan Mesut Özil’in devre arasında başka takımda forma giymesi beklenirken, yıldız futbolcu için iki İtalyan devininde yakından ilgilendiği iddia edildi.

SPOR 17.10.2019, 10:16
Mesut Özil'den Fenerbahçe iddialarına yanıt geldi!

İngiltere’de yılda yaklaşık olaraknet 14 milyon Euro kazanç sağlayan Mesut Özil’e maddi konular yüzünden çok yaklaşmayan dev kulüplere Arsenal’den ‘anlaşabiliriz’ mesajı gelirken, ligde kötü günler geçiren Milan ve Conte’yle değişim yaşayan İnter’in atağa geçtiği belirtildi. Hakan Çalhanoğlu’ndan beklenen verimi alamayan Milan yeni bir 10 numara arayışına koyulurken, Juventus hegemonyasını yıkmak isteyen İnter’in de yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun bir mesaiye başladığı aktarıldı.

"2021 yılına kadar sözleşmem var ve ayrılmayı düşünmüyorum"

Eğer büyük bir maçta iyi sonuç alamazsak; bu benim hatamdır. Antrenmanlarda çok çalışıyorum. Unai Emery'ye saygı duyuyorum ve haksız şekilde eleştirildiğini düşünüyorum. Fenerbahçe'nin ilgisini biliyorum fakat Arsenal ile 2021 yılına kadar sözleşmem var ve ayrılmayı düşünmüyorum."
 

Yorumlar (0)