Mesut'a saldıran Ashley Smith'i cezaevinde dayak yedi!

İngiliz Mirror gazetesi, gündeme bomba gibi düşün bir video paylaştı.

SPOR 10.11.2019, 14:20 10.11.2019, 14:33
Mesut'a saldıran Ashley Smith'i cezaevinde dayak yedi!

Videoda yer alan görüntülerde Mesut Özil'e saldırıda bulunan Ashley Smith’in hücresinde iki dakika boyunca dayak yediği görülüyor.

Yüzü kanlar içinde kalan hırsız, “Göremiyorum. O ben değildim. Tanrı üstüne, çocuğumun hayatı üstüne yemin ediyorum o ben değildim” diyor.

Smith’e saldıran tutuklu ifadesinde Smith'in bir arkadaşının annesini soyduğunu ifade etti.

Cezaevine gizlice sokulan bir telefonla çekilen görüntünün ardından dışarıdaki bir kişiye ulaştırılıyor. O kişi da bu videoyu Whatsapp’ta paylaşıyor ve Mirror’ın eline geçiyor.

Smith’in avukatı, müvekkilinin hayatından endişe ettiğini belirtti.

Saldırıdan sonra video yardımıyla duruşmaya bağlanan Smith’in başının etrafında havlu olduğu gözlemlendi.

Neler yaşanmıştı?

Premier Lig ekibi Arsenal'de top koşturan Mesut Özil ile Sead Kolasinac'a bıçaklı saldırı girişimi yaşanmıştı. Saldırganlardan biri olan Jordan Norhover, suçunu itiraf etmişti.

mesut özil hırsız ile ilgili görsel sonucu

Londra'da yapılan duruşmada, 26 yaşındaki Northover, 25 Temmuz'da yaşanan bıçaklı saldırı girişiminde Arsenal takımında oynayan Mesut ile Kolasinac'ın eşyalarını çalmaya çalıştığını kabul etmişti.

Ashley Smith ile Jordan Norhover'ın, hırsızlığa teşebbüs ve silahlı saldırı girişiminden mahkemeye çıkarılmış, Smith’e 10 yıl hapis cezası verilmişti. Diğer saldırgan Jordan Northover'e ise henüz bir ceza verilmedi.

Yorumlar (0)