Messi yeni takımını açıkladı

Fransız ekibi PSG'den (Paris Saint-Germain) ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, kariyerini MLS (ABD Futbol Ligi) ekiplerinden Inter Miami'de sürdüreceğini duyurdu.

SPOR 07.06.2023, 23:25
Messi yeni takımını açıkladı

İspanya medyasına konuşan 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, "Inter Miami'de oynayacağım. Barcelona'ya dönmeyi gerçek anlamda çok istiyordum, böyle bir planım vardı. Fakat iki sene evvel yaşananlardan sonra, geleceğimi bir başkasının ellerine bırakmak ve aynı durumlara düşmek istemedim. Ailemi ve kendimi düşünerek kararımı bu yönde vermek istedim." ifadelerine yer verdi.



"Çok yorulmuştum"

LaLiga'nın (İspanya 1'inci Futbol Ligi) Barcelona'ya transferine yeşil ışık yaktığına ilişkin haberler işittiğini kaydeden Messi, "Yine de çok fazla şeyin eksik olduğunu söyleyebilirim. Maaşları düşürmelerinden ya da futbolcu satmalarından sorumlu olmak istemedim. Çok yorulmuştum." diyerek görüşlerini belirtti.



"Mesele hiçbir daim para olmadı"

Bu kararında maddi endişelerin hiç etkili olmadığını iddia eden Messi, "Mesele hiçbir daim para olmadı. Öyle olsaydı Suudi Arabistan'a ya da bir başka yere giderdim." diye konuştu. 



Inter Miami de transferi duyurdu

Inter Miami ekibi de resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği video paylaşımıyla Lionel Messi'nin transferini açıkladı. 

Yorumlar (0)