Messi, Ronaldo'yu solladı

Ülkesi Arjantin ile Kupa Amerika'yı kazanan Messi, rekorlara doymak bilmiyor.

SPOR 18.07.2021, 21:05
Messi, Ronaldo'yu solladı

Kupa Amerika finalinde Brezilya'yı 1-0 yenerek şampiyon olan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi, sosyal medyada kırdığı rekorlarla da kendinden söz ettiriyor.

Arjantinli yıldız futbolcu, söz konusu müsabakanın ardından kupa pozunu kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştı. 20 milyon beğeni sayısını geçen fotoğraf, Instagram ve sosyal medya tarihinin en fazla beğenilen ikinci fotoğrafı oldu. Messi bu fotoğrafla birlikte, Ronaldo'yo ait olan 19 milyon ve Kylie Jenner'a ait olan 18 milyonluk beğenilerini arkada bıraktı.

Sosyal medya tarihinin en fazla beğeni alan görseli ise bir yumurta fotoğrafı. 2019 yılında 'world_record_egg' hesabı üzerinden paylaşılan yumurta fotoğrafı, 55 milyon kez beğenildi.

Messi nikah tazeliyor

İspanya basınında yer bulan habere göre Lionel Messi, sözleşmesinin son bulduğu Barcelona ile 5 yıllık yeni imza için prensip anlaşması sağladı.

Katalan ekibinin altyapısından yetişen ve kariyeri boyunca başka bir kulübün formasını giymeyen 34 yaşındaki yıldız futbolcu, kulübün finansal durumu sebebiyle de maaşında yüzde 50'lik indirme gitti.

34 yaşındaki futbolcu, Barça'da 778 maça çıkarken, 672 gol atıp 305 asist de yapma başarısı gösterdi. Messi, Katalan ekibiyle 10 kez La Liga şampiyonluğu ve 4 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Messi'nin resmi sözleşmeye imzayı önümüzdeki günlerde atması bekleniyor.

Yorumlar (0)