Messi için kulübün önünde yattılar!

Barcelona yönetimi, efsane oyuncuları Lionel Messi'nin takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Taraftar ise kulüp önünde sabahlayarak, Messi'ye "kal" çağrısı yaptı.

SPOR 26.08.2020, 12:24 26.08.2020, 12:38
Messi için kulübün önünde yattılar!

Geçtiğimiz aylarda La Liga kupasını Real Madrid'e kaptıran ünlü ispanyol ekibi Barcelona, tüm dikkatini şampiyonlar ligine odaklamasına rağmen burada da istediğini alamamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Bayern Münih'e 8-2 gibi büyük bir farkla mağlup olan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen ünlü ispanyol ekibi Barcelona'ya bir darbe de efsane oyuncusu Lionel Messi'den geldi.

Barcelona "ayrılık iddialarını" doğruladı

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, kulübü Barcelona'dan ayrılmak istediğini yönetime resmen bildirdi. Lionel Messi'nin kulüpten ayrılma kararı basında da gündem oldu.

Söz konusu Lionel Messi olunca, hangi kulübe gideceği ile ilgili de çok sayıda iddia ortaya atıldı.

Efsane futbolcunun net hedefleri arasında Barcelona'nın eski teknik adamı olan Guardiola'nın yeni ekibi Manchester bulunuyor. Manchester dışında, Lionel Messi'ye gücü yetebilecek neredeyse tüm takımların hedefi de ünlü oyuncuyu kadrosuna dâhil edebilmek. Kulüplerin bu arzusu ise onlarca iddianın camiada dönmesine yol açıyor.

İddialar arasında ayakları yere en sağlam basanın ise Manchester olduğu görülüyor.

Barcelona taraftarı ise Lionel Messi'nin takımdan ayrılmaması için elinden geleni yapıyor. Kulüp önünde sabahlayan taraftar Messi'ye "Kal" çağrısında bulunuyor.

Bir devrin sonu mu?

Arjantinli futbolcu Lieonel Messi, 21 yaşından bu tarafa Barcelona'da top koşturuyor. Profesyonel futbol hayatı ile dünyanın en çok kazanan 4 sporcusundan biri olan Lionel Messi, Barcelona forması ile 600'den fazla gol, 10 La Liga şampiyonluğu, 6 İspanyol Kupa şampiyonluğu, 3 tane FIFA kupası, 8 İspanyol Süper Kupa şampiyonluğu, 3 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 6 dünya futbolcusu ödülü, 6 Ballon D'OR, 19 gol krallığı ve daha nice başarılara imza attı.

Lionel Messi, daha önce 1 milyar dolar kazanca ulaşan Cristiano Ronaldo'dan sonra "1 milyar dolara ulaşan" ikinci futbolcu olmuştu.

1 milyar dolarlık gelir rekorunu kıran 4 sporcudan diğer ikisi ise, golfcü Tiger Woods ile boksör Floyd Mayweather'da idi. Golfcü Tiger Woods ile boksör Floyd Mayweather'ın gelirleri 1 milyar doları geçmişti.

Yorumlar (0)