Messi: Bana Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum

Katalan bir radyo programına konuşan Lionesl Messi, en büyük rakibi Ronaldo, vergi kaçırma suçlaması ve Tanrı lakabı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 10.10.2019, 14:32 10.10.2019, 14:36
Messi: Bana Tanrı denilmesinden rahatsız oluyorum

Yıldız futbolcu, 2017 yılında vergi kaçırma suçundan 21 ay hapis aldığı ve daha sonrası cezasının paraya çevrildiği yargı sürecinin, kariyerinin en kötü dönemi olduğunu belirtti.

Messi, "Maliye ile sorun yaşadığım dönemde kafamda gitmek vardı. Sadece Barcelona'dan değil İspanya'dan da gitmek. Bana kötü muamele edildiğini hissediyordum ve burada devam etmek istemiyordum. Hiçbir resmi teklif almadım çünkü herkes burada devem etmek istediğimi biliyordu" açıklamasını yaptı.

Kazanmış olduğu ödülleri ve diğer futbolculardan almış formalardan evinde bir müzesi olduğunu belirten Messi, bazı futbolseverlerin kendisini "Tanrı" gibi görmesinden hoşlanmadığını açıklayarak, "Kötü bir şey olarak söylemediklerini biliyorum ama böyle demeleri çok abartılı. Özellikle her şeyi dinleme ve kopyalama yaşında olan çocuklarım için iyi değil. Çocuklarım maçta bana, 'Haydi Leo Messi' diyorlar" dedi.

messi ronaldo ile ilgili görsel sonucu

32 yaşındaki yıldız oyuncu, en büyük rakipleri Real Madrid'in her zaman güçlü olduğunu, ancak Cristiano Ronaldo'nun yokluğunu arayacağını belirtti.

İtalya liginde Juventus'ta forma giymekte olan Ronaldo için, "Madrid'de devam etmesini isterdim. Aramızdaki rekabete ve El Clasico'ya her zaman bir artısı oluyordu." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Yorumlar (0)