“Messi aldılar da benim mi haberim yok?”

Kayserispor'da forma giyen Ziya Alkurt, 1-0 galibiyet elde ettikleri Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, kendisine küfredildiğini ifade ederek, "Messi aldılar da benim mi haberim yok? Benden Messi olmamı bekliyorlar herhalde" dedi.

SPOR 10.12.2019, 14:48
“Messi aldılar da benim mi haberim yok?”

Kayserispor ile Çaykur Rizespor arasında dün akşam oynanan maçı ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ziya Alkurt karşılaşmada annesine küfredildiğini söyleyerek, "Üstteki rakiplerimiz de puan kaybettiği hafta kazanmak istiyorduk. İyi mücadele etmemiz lazımdı, onu yaptık. Uzun zaman sonra birlikte futbol oynuyoruz. Kimse bana 'mücadele etmedin' diyemez. Pas tercihlerinde veya başka şeylerde hata yapmış olabilirim ama bunlar düzelecek şeyler. Taraftar neden sabırsız anlamıyorum. Messi aldılar da benim mi haberim yok? Benden Messi olmamı bekliyorlar herhalde. Herşeyin zamanı var. Buradan anneme küfredenlere de selamlar gönderiyorum. Ben buraya hizmet etmek için geldim. Kafaya takmak istemiyorum ama kendi taraftarımız yapıyor bunu, hoş değil" şeklinde konuştu.

"Buradan çıkmamız lazım"

Karşılaşma hakkında Alkurt, "Sonuçta iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Puan olarak biraz aşağıdayız, tedirginiz. Buradan çıkmamız lazım. İster istemez stres oluyor. Hata yapar mıyım? tereddüdü oluyor. Bu durum da bazen hata yaptırıyor. Oynadıkça, beraber hareket ettikçe bunları aşacağımı düşünüyorum. İnşallah bizim için hayırlısı olur" ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)