Messi ABD yolcusu mu?

Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye Amerikan takımı Los Angeles Galaxy'den resmi teklif geleceği iddia edildi.

SPOR 19.02.2020, 12:29
Messi ABD yolcusu mu?

ESPN'de yer alan alan habere göre, MLS Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy, Messi için sezon sonunda resmi teklif götürecek.

Galaxy yöneticisi ve eski Boca Juniors yıldızı Guillermo Barros Schelotto'nun oğlu, Messi'nin babası ile temasta bulunduğunu açıkladı.

Lionel Messi'nin ise menajeri olan babasıyla konuyu değerlendirmeye aldığı öne sürüldü. 

Messi, önceki günlerde Instagram'da sportif direktör Eric Abidal'ı hedef alan paylaşımlar yapmıştı.

Abidal ne dedi?

Abidal'ın verdiği bir röportajda eski teknik direktör Ernesto Valverde'nin gönderilmesine ilişkin, "Bir çok futbolcu memnun değildi ve onun döneminde çok da çalışmıyordu." şeklindeki ifadelerine Messi tepki göstermişti.

Messi tepki göstermişti

Arjantinli oyuncu, alışık olunmadık bir şekilde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu tip şeyler yapmak hoşuma gitmiyor ama herkes kendi görev alanından sorumlu olmalı ve kararlarına dikkat etmelidir. Futbolcular, sahada olanları ve kendilerini iyi hissetmedikleri zamanı ilk bilenlerdir. Sportif yöneticiler de sorumluluklarını ve özellikle aldıkları kararları üstlenmelidirler. Diğer yandan oyuncular hakkında konuşurken isim vermeniz gerekiyor. Eğer bunu yapmazsanız söylentiler ve doğru olmayan sözler artıyor ve hepimizi kirletiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)