Mert Hakan Yandaş millî formayı giymek istiyor!

Sivasspor'un orta sahasında görev alan Mert Hakan Yandaş, Süper Lig'de bugüne kadar deplasmanda puan alamadıkları Galatasaray'a karşı bir ilki başarmak istediklerini belirtti.

SPOR 16.10.2019, 12:55
Mert Hakan Yandaş millî formayı giymek istiyor!

Mert Hakan Yandaş, açıklamasında Sivasspor'un birlikte oynayan, iyi mücadele eden ve bu mücadelesini sahaya yansıtan bir takım olduğunun vurgusunu yaptı.

Takım ile beraber oynamaktan keyif aldıklarını dile getiren Mert Hakan, ligde puan cetvelinde iyi bir durumda oldukları için oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

mert hakan yandaş ile ilgili görsel sonucu

Mert Hakan, sezonun yeni başladığını vurgulayarak, "Devrenin sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan almak ve hedeflediğimiz yere ulaşmak istiyoruz. Takım olarak her şeyden keyif alıyoruz ve her şey bizim için iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Süper Lig'de ilk 7 haftada 3 gol kaydeden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Elimizden geleni yapıyoruz"

"Sezon başından beri Sivasspor'a katkı vermek istediğimi ve hücumcu bir orta saha olduğumu hep söylüyordum. Bu sene de gol atmak bana nasip oluyor. Takıma katkı veriyorsam benim için ne mutlu bana. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder ve daha çok katkı veririm. Daha çok puanlar toplayıp hep yukarıda kalırız diye düşünüyorum. Mert Hakan için çok şey değişti, geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ondan sonraki süreçte burada benim için çok iyi değildi. Bu takımdan ayrılmaya kadar gidebilirdi. Rıza hoca geldi ve bize güvendi. Bu sadece benim için değil, Erdoğan Yeşilyurt için de geçerli. Biz de kampa hazır gitmiştik, hocamız arkamızda durdu ve bize forma şansı verdi. Biz de onu mahcup etmemek için elimizden geleni yapıyoruz, hem kendimiz hem de takımımız için mücadele ediyoruz."

En büyük isteği millî takımda forma giymek

Mert Hakan, hedeflerini sezon sonuna kadar maç maç belirlediğini, en büyük hedefinin tüm karşılaşmalarda kırmızı-beyazlı formayı giymek olduğunu belirterek, "A Milli Takım için hocamız her maç bizi takip ediyor, inşallah o uygun gördüğünde bizi çağıracaktır. Her Türk insanı gibi benim de milli takımda forma giyme isteğim ve inancım var. İnşallah bunu başarırım ve gerçekleştiririm." dedi.

Yorumlar (0)